Limitatoare de viteza la 6 treceri de pietoni din oras

Hila Ovidiu

Primaria a montat limitatoare de viteza in jurul a 6 treceri de pietoni din Sibiu in zona carora au agvut loc un numar mare de accidente rutiere in care au fost implicati pietoni. Este foarte posibil ca astfel de limitatoare sa fie amplasate in asfalt si in alte zone ale orasului .

6 treceri de pietoni din oras au limitatoare de viteza. Acestea au fost montate in incercarea de a-i face pe soferi sa incetineasca in dreptul spatiilor special destinate traversarii. Limitatoarele care ii obliga pe soferi sa apese pedala de frana daca nu vor sa isi strice masina au fost amplasate pe Bulevardul Victoriei in dreptul Spitalului Militar, pe Calea Gusteritei, pe Corneliu Coposu langa statia de autobuz, pe Rusciorului la intersectia cu Bagdasar dar si la intersectia dintre strazile Anina si Teilor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Batrana accidentata in timp ce incerca sa traverseze neregulamentar

Graba si neatentia fac victime. O femeie a ajuns sub rotile unei masini dupa ce a incercat sa traverseze undeva in zona intersectiei strazilor Calea Cisnadiei si Anton Pann. Victima a Victima a fost preluata de un echipaj SMURD. O femeie a ajuns la spital dupa ce a incercat sa […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro