Liderii de maine, pregatiti de Crucea Rosie

Hila Ovidiu

Filiala Sibiana a Crucii Rosii desfasoara in aceasta perioada, pe Valea Stezii, cea de-a XI-a editie a Taberei “Lideri pentru maine”. La eveniment participa 60 de voluntarii cu varste de peste 15 ani, activi in filialale Crucii Rosii Române.

Valea Stezii gazduieste in aceasta saptamana cea de-a XI-a editie a Taberei ”Lideri pentru maine”, organizata de Crucea Rosie Romana, Filiala Sibiu. Conceputa ca o saptamana cu cortul, cu mancare pregatita chiar de catre participanti, respectiv de catre resprezentantii Clubului de Aur, tabara ofera participantilor sansa de a experimenta diverse situatii, de a dobandi abilitati si cunostinte in diferite domenii, de a interactiona cu oameni de diferite varste, rase, culturi, si nu in ultimul rand de a-si face prieteni din toata lumea. Atat de Sfanta Marie, cat si restul zilelor, organizatorii au pregatit cursuri si activitati din cele mai variate pentru tinerii care participa la tabara. Din cei 60 de tineri din toata tara care participa la tabara, o tanara si-a marcat si onomastica alaturi de noii prieteni dobanditi aici. Pe langa faptul ca se distreaza si invata sa traiasca in mijlocul naturii, tinerii iau parte la diferite cursuri. Intre timp, doamnele de la Clubul de Aur pregatesc un pranz delicios la ceaun. La editiile anterioare ale taberei, peste 480 de tineri din Romania, Bulgaria, Serbia, Franta si Germania si-au dezvoltat abilitatiile de lider.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Lucrarile la strazi continua

Fie ca e sarbatoare, sau doar o zi obisnuita de lucru, reparatiile la strazi continua. La momentul de fata e lucreaza in ritm alert pentru ca in cat mai multe locatii interventiile la carosabil sa fie finalizate pana la venirea toamnei. Tot la intensitate maxima se lucreaza si la retelele […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro