Licitatie pentru mere

Hila Ovidiu

Consiliul judetean organizeaza licitatia pentru mere. Dupa ce au rezolvat problemele distributiei de conr si lapte, sefii de la judet spera ca din 4 martie sa inceapa si distributia de fructe. Banii au fost alocati si in anii trecuti insa nicio firma nu s-a aratat interesata sa ofere merele copiilor din Sibiu.

Cu putin noroc din luna martie elevii vor primi pe langa lapte si corn si fructe. Consiliul judetean a dat startul licitatiei pentru mere. Deschiderea ofertelor va avea loc in data de 18 februarie, iar daca totul merge conform planului elevii ar putea primi fructele incepand cu data de 4 martie. acestia vor beneficia de ele 73 de zile pana la finele anului scolar. Valoarea estimata a contractului ajunge la aproximativ 180 de mii de euro, un mar urmand sa coste aproximativ 0,37 de lei. Sumele susesera alocate si in 2011 si 2012 insa la licitatiile organizate de catre Consiliul Judetean nu s-a inscris nicio firma interesata sa isi asume distribuirea fructelor in scoli.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Coada la permise

Sibienii carora le expira permisele de conducere au luat cu asalt ghiseele prefecturii. Oamenii se grabesc sa intre in posesia carnetului pana in data de 19 ianuarie cand intra in vigoare noua lege. Cei care isi schimba actul pana la data respectiva scapa de controlul medical obligatoriu. Inghesuiala la permise. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro