Leul romanesc, in pragul colapsului din cauza crizei politice

Hila Ovidiu

Instabilitatea politica din ultimele 24 de ore a lovit fix in…moneda nationala. Leul s-a depreciat pana la limita maxima. Nu a mai fost atat de slab din august 2012.

Deprecierea monedei nationale in raport cu moneda unica europeana a inceput inca din cursul noptii trecute dupa declaratiile facute de liderul PSD Liviu Dragnea urmate de cele ale inca-premierului Sorin Grindeanu. La primele ore ale diminetii s-au vazut si efectele. Prabusirea monedei nationale. Nici la orele pranzului leul nu reusise sa mai capete putere desi cel putin pe piata politica apareau semne de linistire a a pelor. Leul nu a mai fost la o cota atat de joasa de pe vremea cand a fost suspendat presedintele Traian Basescu, adica din august 2012.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Un nou record de oferte de angajare

Explozie de oferte de angajare la Sibiu. Prin AJOFM sunt disponibile mai bine de 2 mii de posturi vacante. Sunt in cautare de forta de munca peste 120 de angajatori. La mare cautare sunt agentii de securitate, asistentii medicali, asfaltatorii, specialistii in vanzari sau relatii clienti, cartonagistii, muncitorii pentru industria […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro