Let`s Do IT, Romania!

Hila Ovidiu

Sambata a fost zi de curatenie nationala. A avut loc cea de –a dtreia editie la nivel national si cea de –a doua de la Sibiu a programului Let`s do it, Romania. Sute de tineri s-au grabit sa faca ordine in judet in doar o singura zi. Sticle de plastic, hartii, pungi, cutii de bere, toate au disparut ca prin minune sub mainile dibace ale voluntarilor. In locul lor, au ramas saci cu gunoaie si terenuri curate ca si cum niciun om n-ar fi pus piciorul pe acolo.

12 mai a fost in acest an ziua curateniei nationale. In fiecare judet al tarii tineri voluntari s-au inarmat cu tricourile campaniei, rucsacuri cu apa si mancare, manusi de plastic si saci menajeri si au pornit sa salveze mediul inconjurator. Fata de anul trecut editia din 2012 aduce si cateva schimbari. Let`s Do It, Romania! face curatenie numai in afara oraselor, in arealele naturale, locuri in care in general oamenii merg la picnic, dar nu numai. Orice zone din natura sunt vizate, pentru ca, spre deosebire de orase, in arealele naturale nu exista companii angajate pentru a asigura curatenia. Iar rezultatele nu au zabovit sa apara. In doar cateva ore de la demararea programului de curatenie nationala au aparut si perimele gramezi cu saci de gunoaie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Controale OPC in service-urile auto

Inspectorii ITM au desfasurat in sptamana care tocmai s-a incheiat o serie de controale la atelierele auto. Au fost verificati 9 operatori, iar cinci dintre ei au si luat amenzi. Una dintre cele mai grave abateri constatate de inspectorii a fost neoferirea de garantie pentru lucrarile prestate. Aveti mare grija […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro