Legumele si fructele la control

Hila Ovidiu

Inspectorii OPC Sibiu i-au luat la puricat pe comerciantii si producatorii care vand legume si fructe in Piata Cibin. Iar neregulile s-au tinut lant. Principalele abateri constatate au fost lipsa afisarii preturilor, a denumirii produselor, a tarii de origine sau lipsa documentelor de provenienta a marfii. Amezile aplicate, in special comercientilor, s-au ridicat la 12.000 de lei.

Controalele efectuate de inspectorii OPC au fost desfasurate in Piata Cibin, in colaborare cu Directia Agricola Sibiu. Au fost verificati 20 de producatori agricoli  si comercianti de legume si fructe, iar valoarea amenzilor acordate se ridica la 12.000 de lei. Inspectorii au constatat incalcari ale legislatiei in domeniul comertului de legume si fructe, dar s-au confruntat si cu cazuri de comert ilicit. Multi comercianti nu aveau acte care sa dovedeasca provenienta marfii pe care a vindeau, iar altii nu afisau preturile sau tara de provenienta a legumelor si fructelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Primarie premia(n)ta

Intr-o tara in care toata lumea se plange ca nu sunt bani, iar restul tarilor europene ne arata cu degetul pentru ca nu stim sa profitam de fondurile nerambursabile, Municipalitatea Sibiana a fost premiata pentru merite deosebite in domeniul dezvoltarii locale. Primaria Sibiu are in derulare proiecte pe fonduri structurale […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro