Legumele romanesti au ajuns si in pietele sibiene

Hila Ovidiu

Vara isi face simtita prezenta in….pietele sibiene. Centrele comerciale in aer liber sunt pline de comercianti dornici sa isi vanda marfa. Multi dintre ei sunt agricultori veniti tocmai din Oltenia pentru a face un ban la Sibiu.

Pietele sibiene s-au umplut de producatori si comercianti care vin din toate colturile tarii pentru a-si vinde marfa la Sibiu. Agricultorii spun ca au muncit luni de zile in sere pentru a aduce pe tarabe rosii, vintete, castraveti, ardei sau cartofi produsi in tara noastra. Cei mai multi dintre ei sunt insa dezamagiti de lipsa cumparatorilor. Si asta pentru ca multi sibieni prefera centrele comerciale in detrimentul pietelor unde se vand legume neaos romanesti. In Piata Cibin spre exemplu rosiile se vand la preturi cuprinse intre 4 si 8 lei kilogramul, castravetii la preturi cuprinse intre 2 si 5 lei kilogramul, vinetele se dau cu 6 lei pe kilogram iar pretul ardeilor variaza intre 4 si 10 lei in functie de marime, culoare si provenienta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Capusele fac ravagii!!!

Capusele fac ravagii in Sibiu. Numarul de cazuri raportate a ajuns in ultima saptamana la 130. atentie ! Vorbim doar despre persoanele care au mers la spital. Numarul real poate fi mult mai mare pentru ca sunt foarte multi sibieni care reusesc sa isi extraga singuri insectele din piele si […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro