Lectii de prim ajutor

Hila Ovidiu

Mamicile au avut joi ocazia de a invata cum se acorda primul ajutor. Formatorii Smurd le-au aratat atat cum se ingrijeste un bebelus cat si cum se poate salva viata unui adult in diferite situatii. Actiunea ce a avut loc la Biblioteca Astra face parte dintr-o campanie desfasurata la nivel national.

Sunt momente in existenta fiecaruia dintre noi in care viata unui om poate depinde de o actiune de moment. Vorbim aici despre momentele in care trebuie sa acordam primul ajutor. Aproximativ 20 de femei au invatat joi la Biblioteca Astra cum sa salveze viata unui copil sau a unui adult in situatii limita. Campania prin care oamenii pot invata cum sa acorde primul ajutor se deruleaza la nivel natoinal. Astfel orice om care vrea sa se stie cu adevarat folositor in viata poate merge la un astfel de curs. Studiile arata ca dureaza doar 3 minute pentru ca o persoana aflata in stop respirator sa moara, 5 minute pentru ca o ambulanta sa ajunga la fata locului si doar 1 minut ca o persoana care stie sa acorde primul ajutor sa salveze viata unui om!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

„Parada” Eurobikerilor la Sibiu

Zeci de eurobikeri au invadat miercuri seara Piata Mare din Sibiu. Motociclistii, care au strabatut mii de kilometri prin intreaga europa pana sa ajunga la Sibiu, au fost primiti de primarul Johannis. La intrarea in oras i-au intampinat cu bratele deschise motociclistii mai multor cluburi din oras. Zeci de motociclisti […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro