Lebede pe Valea Oltului

Hila Ovidiu

Sibienii care au mers pe Valea Oltului in weekend s-au bucurat de un adevarat spectacol al naturii. Vedetele au fost o familie de lebede care a ratat probabil sezonul migratiei si a decis sa ramana peste iarna in Romania. Frumoasele pasari s-au lasat hranite de catre cei care au oprit pe malul raului pentru a le admira.

Cei care au avut in weekend drum pe Valea Oltului s-au putut bucura de un spectacol al naturii desprins parca din povestea cu Eliza si lebedele. O familie compusa din 11 lebede a ramas peste iarna in tara noastra si isi face veacul pe raul Olt. Pasarile par sa nu se lase intimidate de vremea rece si portiunile de rau inghetat. In ajutor le sar si trecatorii care le aduc grau pe care il lasa pe marginea raului sau cei care le arunca mancare direct in apa. Pana acum lebede au mai fost vazute pe Olt dar nu in zona Sibiului sau la limita dintre Sibiu si Valcea. In urma cu cativa ani un stol intreg de lebede a ramas in tara noastra, pe Olt, dar in zona Slatinei unde clima este mult mai blanda decat la noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Inspectorii SSM au dat amenzi de 200 de mii de lei in 2016

Inspectorii care se ocupa securitatea si sanatatea in munca au facut in 2016 peste 1600 de controale la firmele din Sibiu. acolo unde s-au gasit amenzi s-au aplicat amenzi. Valoarea acestora este de aproape 200 de mii de lei. Pe parcursul anului trecut inspectorii de munca specializati pe securitate si […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro