Le Figaro: Cu Dacia, Renault a inventat masinile care nu se demodeaza niciodata

admin

Publicatia franceza Le Figaro considera ca Renault a facut o mutare de exceptie cand a adus in grup brandul romanesc Dacia.

„Cu Dacia, Renault a inventat masinile care nu se demodeaza niciodata”, au titrat cei de la Le Figaro.

In opinia jurnalistilor francezi, masinile produse de Dacia au un element atipic pe piata auto. In timp ce ceilalti producatori lanseaza versiuni noi ale modelelor foarte rapid, la Dacia lucrurile sunt diferite deoarece modelele se bucura oricum de o popularitate sporita.”Exceptia de la regula in lumea auto este Dacia. Vanzarile brandului low-cost din grupul Renault sunt in continua crestere, pe masura ce trec anii de la lansarea modelelor”, a scris Le Figaro.

Pentru a argumenta cele spuse, cei de la Le Figaro au mentionat ca vanzarile Dacia in UE au crescut anul trecut cu 9,6%.

Brandul romanesc a stabilit si un record propriu, vanzand 413 mii de modele in Europa, chiar daca nu au fost modele nou lansate.

C.S. – ziare.com – partener EvenimentSibiu.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cateva lucruri despre gestionarea gandurilor negative !

Temerile nejustificate, grijile, gelozia și furia sunt câteva dintre emoțiile negative care ne pot afecta relațiile cu cei din jur. De aceea, în loc să te lași copleșit de ele, învață să le domini! În lumea noastră cu doi poli este absolut firesc ca şi emoţiile – fără de care […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro