Laptopuri pentru laboratorul de info al Scolii din Poplaca

Hila Ovidiu

Elevii de la Scoala din Poplaca au fost premiati. Au primit 15 laptopuri pentru dotarea unui laborator de informatica. Pentru a le castiga copiii au participat la un concurs cu teme de mediu.

Dupa aproape un semestru de munca in cadrul proiectului “Let`s be ECO”, elevii de la Scoala din Poplaca au fost desemnati castigatori si recompensati corespunzator. Micutii au primit de la Garda Nationala de Mediu si Asociatia Let`s do it, Romania 15 laptopuri care vor fi folosite in laboratorul de informatica al scolii. Pentru a castiga proiectul scolarii au facut machete prin care sa evidentieze cum ar trebui sa ne purtam cu mediul inconjurator. Dupa ce au fost desemnati castigatori, elevii au primit o noua provocare de actiuni destinate protectiei mediului. De aceasta data, fondurile pentru aceste proiecte provin din surse de finantare europeana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Imprumuturi in valoare de un milion de lei pentru tratamente si facturi

Ca sa isi poata plati biletele de tratament sau sa isi achite cheltuielile cu intretinerea locuintelor tot ma multi batrani se imprumuta la Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor. Suma imprumutata luna trecuta de exemplu a depasit un milion de lei. Dupa o viata intreaga petrecuta in campul muncii, dupa […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro