La volan fara permis

Hila Ovidiu

A urcat la volan, desi nu avea acest drept. Un sibian de 39 de ani a fost depistat in cursul zilei de marti la volanul unui autoturism desi avea permisul suspendat. Acesta este acum cercetat penal pentru infractiunea savarsita.

Cine n-are de lucru, isi face! Zicala se potriveste de minune unui sibian care a plecat la plimbare cu masina desi avea permisul de conducere suspendat. Ghinionul lui a fost ca a fost tras pe dreapta de catre oamenii legii. Politistii sibieni l-au depistat pe sibianul de 39 de ani in cadrul actiunilor in trafic desfasurate pe A1. in urma verificarilor acestia au descoperit faptul ca acesta avea dreptul de a conduce autovehicule suspendat. Pentru fapta sa sibianul trebuie sa raspunda acu in fata legii.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Descoperire macabra

Descoperire macabra pe un drum din muntii Fagaras. Cativa turisti ce se plimbau prin zona au gasit trupul neinsufletit al unui barbat. La fata locului s-au deplasat salvamontistii pentru a cobora din munte cadavrul dar si o echipa de la Medicina Legala.   Din informatiile pe care le avem pana […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro