La volan cu alcoolemie de 1,14

Hila Ovidiu

Inca un sofer beat la volan a fost tras pe dreapta de catre politistii rutieri. Cand au vazut rezultatul etilotestului oamenii legii au ramas socati. Barbatul avea o alcoolemie de 1,14.

indexVara ii indeamna pe mai toti sibienii sa se racoreasca la terase cu bere. Numai ca unii dintre ei pierd sirul sticlelor golite. Pana aici n-ar fi nicio problema, dar multi dintre ei aleg sa mearga spre casa cu masina ignorand faptul ca au consumat alcool. In aceasta situatie se afla si un salistean prins de catre politistii rutieri pe drumul dintre Tilisca si Poiana Sibiului. Politistii au aplicat legea si i-au intocmit barbatului dosar penal. Oamenii legii le recomanda posesorilor de masini si permis auto sa mearga pe jos acasa sau sa foloseasca un serviciu de taximetrie, sau chiar mijloacele de transport public in situatia in care au consumat alcool. De cele mai multe ori accidente rutiere deosebit de grave, soldate cu pierderi de vieti omenesti si pagube substantiale s-au produs din vina soferilor care au urcat la volan dupa ce consumasera bauturi alcoolice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

3 noi giratorii

Municipalitatea sibiana amenajeaza 3 noi sensuri giratorii in Sibiu. primul dintre ele va fi la intersectia Balea-Stefan cel Mare- Moldoveanu, cel de-al doilea la intersectia dintre Calea Dumbravii si strada Ludos iar cel de-al treilea la intersectia dintre strazile Autogarii si Metalurgistilor. Contractele includ atat realizarea proiectelor tehnnice, obtinerea avizelor […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro