La un pas de moarte dupa ce a adormit la volan

Hila Ovidiu

Accident grav pe DN7 in zona Lazaret. Un tanar de 23 de ani a intrat pe contrasens si s-a lovit de o autoutilitara dupa ce a adormit la volan. A fost nevoie de interventia celor de la descarcerare pentru a-l scoate pe tanarul sofer dintre fiarele contorsionate.

accident-masina-tir-680x365Un accident deosebit de grav s-a petrecut in aceasta dimineata pe DN7 in zona Lazaret. De vina pentru producerea evenimentului rutier este un tanar care a adormit la volan. Pentru a-l scoate pe tanar dintre fiarele contorsionate a fost nevoie de interventia celor de la descarcerare. Ranit destul de grav, tanarul dar si celalalt sofer au fost transportati de urgenta la spital unde au primit ingrijiri medicale. Doar soferul vinovat de producerea accidentului a ramas internat. Traficul s-a desfasurat in zona cu dificultate. S-a circulat alternativ, pe o singura banda pentru aproximativ 4 ore.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Tunel luminos pe Podul Minciunilor

Anul acesta Podul Minciunilor din Sibiu va fi transformat intr-un tunel de luminite cu ocazia sarbatorilor de iarna. Instalatia speciala a fost achizitionata de curand si are o lungime liniara de 200 de metri. Anul acesta Podul Minciunilor si Piata Mica isi vor schimba straiele cu prilejul sarbatorilor de iarna. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro