La un pas de moarte

alin

Sfarsit de saptamana greu pentru salvamontistii sibieni! Acestia au fost solicitati sa intervina pentru salvarea unor turisti. Un tanar a cazut cu bicicleta intr-o rapa la Paltinis iar alti 2 au avut nevoie de ingrijiri medicale in zona Varfului Negoiu.

Duminica, mai multe echipaje SMURD si Salvamont Sibiu au intervenit pentru salvarea a trei persoane din zona montana. Un biciclist in varsta de 15 ani, in timp ce se afla in coborare pe DN 106 dinspre localitatea Paltinis, a iesit in afara partii carosabile si a cazut peste zidul de protectie a drumului la aproximativ 8 metri sub nivelul carosabilului. Pentru salvarea lui a fost nevoie de interventia salvamontistilor care l-au scos pe tanar cu ajutorul unor franghii. Apoi un echipaj SMURD i-au acordat ingrijiri medicale la fata locului si l-au transportat la spital. Tot duminica, doua echipaje SMURD si un echipaj salvamont au intervenit din nou, pentru salvarea a doua persoane cazute de la inaltime din zona Negoiu.In urma accidentului produs, o femeie in varsta de 44 de ani, a suferit traumatism frontal ochi stang, a fost preluata de un echipaj SMURD si transportat la UPU Sibiu. Cea de-a doua victima, un barbat, tot in varsta de 44 de ani, care a suferit traumatism cranio-cerebral, si a fost transportat de urgenta cu elicopterul SMURD din zona Negoiu la Aeroportul Sibiu, de unde a fost preluata si transportata la UPU Sibiu de catre un echipaj SMURD.

Medicii spun ca toti cei 3 pacienti sunt in afara oricarui pericol dar vor ramane sub supraveghere medicala din cauza fracturilor suferite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Adio scoala!

Aproape 300 de absolventi ai Academiei Fortelor Terestre „Nicolae Balcescu” din Sibiu au participat marti la ceremonia militara de acordare a gradelor militare de ofiter. La manifestare a fost prezent si Premierul Victor Ponta. ”Promotia ”Constantin Brancoveanu 300”, cum a fost numita, numără 274 de absolventi, care au fost pregătiti […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro