La Sibiu listele sunt”curate”

Hila Ovidiu

Primaria Sibiu are listele de alegatori deja “curatate”. Sau cel putin asa spune primarul Iohannis care a amintit faptul ca un control in acest sens a fost efectuat imediat dupa alegerile locale din iunie. Edilul a mai mentionat si faptul ca legislatia din domeniu are mici scapari care duc la situatii cum este cea cu care ne confruntam la ora actuala.

Dupa Referendum toata lumea se astepta ca apele sa-si intre in matca. Ei bine, vedem cu totii ca nu este chiar asa. Scandalurile continua, tara noastra este singura din Europa care are intr-un fel sau altul 2 presedinti chiar daca unul este interimar si altul suspendat, leul a luat-o la vale mai ceva ca dupa cel de-al doilea razboi mondial, Premierul in functie spera probabil ca primarii sa iasa in teren si sa bata la usa sa intrebe pe toata lumea daca “X” sau “Y” mai sunt in viata, iar legile sunt asa cum sunt. Cam asa arata un tablou global al Romaniei. In timp ce Curtea Constitutionala a amanat pronuntarea asupra Referendumului pentru ultima zi a lunii august, iar la nivelul altor judete se asteapta un fel de nou recensamant al populatiei cu drept de vot, orasul sibiu se poate declara un pic mai norocos. Si asta pentru ca, spune edilul Iohannis, in municipiu listele au fost deja “curatate” de morti, persoane care nu mai au cetatenie romana, sau romani carora li s-a retras dreptul constitutional. Klaus Iohannis are in aceasta situatie si un potential vinovat. Legea actuala este cea care naste astfel de situatii. Edilul a mai explicat si de ce Sibiul sta “de la foarte bine in sus”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Depunerea juramantului la Artilerie

Un nou contingent de soldati ai Scolii de Aplicatie pentru Initati Sprijin de Lupta “General Eremia Grigorescu” din Sibiu a depus juramantul de credinta sambata. Parintii, fratii, surorile si iubitele sau sotiile soldatilor au asistat emotionati la eveniment. 27 de soldati, printre care si 2 fete, au depus sambata dimineata […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro