La datorie…in timpul liber

Hila Ovidiu

Jandarmii sibieni acţioneaza şi în timpul liber. Omul legii a prins un tâlhar de 19 ani care smulsese geanta de pe umărul unei femei. Dacă ar fi reuşit sa fugă cu poşeta tânărul şi-ar fi păgubit victima cu aproximativ o mie de lei.

indeJandarmul a observat în timp ce se plimba pe strada Bârsei un tânar care alerga disperat. În urma lui, o femeie de asemenea, alergând! Pentru a afla ce se întamplă, omul legii a oprit-o pe femeie. Aceasta i-a explicat jandarmului că fusese martoră la o tâlharie şi că avea de gând să îl prindă pe băiat pentru a scoate de la el poşeta pe care o smulsese de pe umărul unei bătrâne. Omul legii şi-a anunţat colegii pentru a avea întariri în caz de nevoie şi a pornit pe urmele tâlharului. A reuşit să pună mâna pe hoţul de doar 19 ani in scurt timp. Luat la întrebări tânărul a povestit de ce a furat poşeta femeii.
Tânărul prins a fost predat autorităţilor. Dacă jandarmul nu ar fi intervenit, tâlharul scapa cu o suma de bani şi un telefon mobil. Prejudiciul produs bătrânei ar fi fost de aproximativ o mie de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Alcool la volan

2 şoferi s-au ales cu dosare penale după ce au consumat alcool şi apoi au urcat la volan. În unul dintre cazuri şoferul conducea o maşina neînmatriculată. Primul dintre şoferi a încaput pe mâna oamenilor legii în Cisnadie. Şoferul în vârstă de 60 de ani consumase alcool înainte de a […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro