La 32 de ani, are doua dosare penale. Despre cine este vorba?

stiri redactie

La data de 8 aprilie a.c., în jurul orei 12,45, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Cisnădie au efectuat verificări cu privire la respectarea măsurii izolării de către localnicul în vârstă de 32 de ani, pe numele căruia, la data de 7 aprilie a.c., s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor.

La adresa declarată a fost găsită concubina acestuia care a declarat polițiștilor că bărbatul a părăsit locuința pentru a se deplasa la Spitalul Orășenesc Cisnădie, aspect care, în urma verificărilor efectuate, nu s-a confirmat.

În aceste condiții, pe numele bărbatului s-a deschis un nou dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor.
De asemenea, polițiștii au înaintat Direcției de Sănătate Publică Sibiu o solicitare în vederea aplicării măsurilor legale care se impun, în conformitate cu prevederile Legii nr. 136/2020, O.M.S. nr. 1309/2020 și O.M.S. nr. 1513/2020.

Cercetările continuă la nivelul Poliției Orașului Cisnădie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

SIBIU - Str. O. Goga, se închide parțial traficului

Lucrările de modernizare a Stadionului Municipal continuă, în următoarea perioadă fiindplanificată instalarea elementelor metalice pe care se va construi acoperișul tribuneioficiale. Pentru amplasarea acestor elemente se vor folosi utilaje de mari dimensiuni, cuo rază mare de acțiune și, prin urmare, sunt necesare modificări în traficul din zonă,pentru siguranța celor care […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro