L-AȚI VĂZUT?

stiri redactie

                Polițiștii vâlceni fac verificări pentru depistarea unui bărbat de 44 de ani, din municipiul Sfântu Gheorghe, care a plecat la data de 28 martie a.c. și nu a fost găsit până la momentul prezent.

Polițiștii au fost sesizați la data de 29 martie a.c., cu privire la faptul că AGA MARIUS CIPRIAN, ce se afla în comuna Oteșani, la locuința unchiului său, a plecat de la locuință fără a se cunoaște direcția de deplasarea și nu a mai revenit.

Acesta are o înălţime de 1,75 m,  greutate 70 kg,  păr negru, ochi căprui. În momentul plecării acesta era îmbrăcat cu o geacă din fâș de culoare neagră, blugi de culoare albastru închis și adidași albaștrii închiși.

Bărbatul nu este la prima plecare de genul.

În cazul în care aveți informații, vă rugăm să apelați numărul unic de urgență 112 sau să anunțați cea mai apropiată secție de poliție!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

ACȚIUNI PE LINIE RUTIERĂ

Polițiștii rutieri vâlceni au acționat cu radarele din dotare în perioada 22-28 martie a.c., în tot județul, pentru reducerea riscului rutier și identificarea persoanelor care conduc sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive. Polițiștii au aplicat 1191 de sancțiuni contravenționale, din care 51 pentru depășiri neregulamentare, 40 pentru abateri comise […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro