L-ati intalnit pe acest tanar?

Hila Ovidiu

Politistii au facut portretul robot al tanarului gasit mort intr-un lan de porumb la Porumbacu de jos. Oamenii legii fac acum apel la cetateni ca oricine poate da informatii despre barbatul ucis sa apeleze 112.

CIN

Politistii de la Investigatii Criminale au o misiune extrem de grea. Oamenii legii strebuie sa afle cui apartine trupul neinsufletit al barbatului gasit mort la Porumbacu de Jos. Pana la acest moment oamenii legii au ajuns la concluzia ca tanarul a ajuns in Porumbacu in data de 12 iulie si a venit de undeva dinspre Fagaras. Acesta s-a recomandat Mihai si a spus ca provine dintr-un centru pentru copii din judetul Constanta.
Barbatul are aproximativ 1,65 inaltime, cam 19 ani, ochi de culoare deschisa, par blond lung pana la umeri si tuns rotund la spate, breton blond cu o nuanta de roscat, barba rara, cu perciuni, ten deschis si constitutie astenica. Se presupune ca era imbracat cu un tricou rosu, pantaloni kaki cu dungi reflectorizante si o pereche de cizme de cauciuc taiate la glezna. Politistii au facut portretul robot al tanarului in speranta ca in judet mai sunt oameni care l-au vazut, au stat de vorba cu el cat era in viata iar acum pot oferi detalii despre acesta. Orice informatie, orice amanunt este important. Cei care pot oferi informatii cu pivire la tanarul din imagine sunt rugati sa sune la 112 sau sa merarga la cea mai apropiata sectie de politie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

La Sibiu se fac angajari

Intr-o tara in care scolile dau someri pe banda rulanta, la Sibiu inca mai sunt locuri de munca ce asteapta sa fie ocupate. Numai in aceasta saptamana oferta numara aproape 400 de posturi vacante. Angajatorii au nevoie atat de absolventi de facultate cat si de prsoane cu pregatire medie. In […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro