Klaus Johannis are planuri mari pentru Sibiu

Hila Ovidiu

Nici nu s-au dat inca rezultatele finale ale alegerilor ca primarul Sibiului stie deja ce planuri are pentru municipalitate. Acesta doreste sa inceapa noi proiecte si evident sa le continue pe cele incepute. Pe primul loc in ordinea prioritatilor se numara infrastructura orasului. 150 de strazi vor fi modernizate in urmatorul mandat.

Klaus Johannis si-a facut deja publice o parte dintre proiectle pe care le are pentru mandatul pe care tocmai l-a castigat. Edilul sibian are ca prioritate modernizarea strazilor. Este vorba despre aproximativ 150 de spatii carosabile. Printre proiectele acestui mandat se numara si reabilitarea statiunii Paltinis. Aici edilul Sibiului va trebui sa colaboreze cu alti primari si evident cu cei din Consiliul Judetean.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Furt intre soti

Un neamt din Marpod si-a reclamat sotia ca i-ar fi furat masina. Cum nu au mai aparut nici sotia, nici masina, iar din contul comun lipsesc sume importante de bani, barbatul a considerat ca cel mai intelept este sa ceara ajutorul politistilor. Oamenii legii incearca acum sa recupereze macar masina […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro