Jur, credinta Patriei mele, Romania!

Hila Ovidiu

Peste 200 de studenti ai AFT au depus joi juramantul. Dupa absolvirea studiilor tinerii vor servi tara lucrand in Ministerul Apararii Nationale, Ministerul Afacerilor Interne, cel al Justitiei si SRI-ului. La eveniment a fost prezent si ministrul Mircea Dusa.

eveJoi a avut loc la Academia Fortelor Terestre din Sibiu ceremonialul depunerii juramantului militar de catre studentii din anul I. Vorbim despre mai bine de 230 de tineri care si-au dedicat viata si cariera apararii patriei. Printre cei care au jurat credinta Patriei se numara si 46 de fete. Inaite de a depune juramantul tinerii au primit binecuvantarile unui sobor de preoti condus de catre IPS Laurentiu Streza Mitropolitul Ardealului. La eveniment a fost prezent si Mircea Dusa. Ceremonialul s-a incheiat cu defilarea de onoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Accidente in Sibiu, petrecute la aceeasi ora...

Neatentia, alcoolul si conditiile meteo nefavorabile au dus la producerea a doua accidente rutiere in aceasta dimineata. Primul dintre ele a fost pe Stefan Cel Mare. In urma lui o batrana de 82 de ani a ajuns la spital. Cel de-al doilea eveniment rutier s-a produs pe drumul dintre Sibiu […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro