Junii aniverseaza 70 de ani in Piata Mare

Hila Ovidiu

Spectacol de zile mari vineri in “buricul targului”. Junii Sibiului sarbatoresc 70 de ani. Spectacolul va aduce in fata publicului in Piata Mare patru generatii de juni.

news_image_223815_20758Vor urca pe scena copiii de la ansamblul “Cibinul”, tinerii de la “Ceata Junilor”, profesionistii de la Cindrelul Junii Sibiului si Veteranii Junii Sibiului. Alaturi de ei vor fi pe scena solistii Razvan Nastasescu, Codruta Rodean. Anca Marginean, Traian Stoita, Daniel Rosalim, Robert Tarnaveanu, Nelu Albu, Camelia Cosma Stoita, Marcel Parau , Lia Bologa, Gheorghe Rosoga, Mariana Anghel si multi altii. Junii Sibiului s-a nascut in 1944 la initiativa maestrului coregraf Ioan Macrea. In cei peste 70 de ani de existenta au sustinut mai bine de 40 mde mii de spectacole, au participat la 600 de turnee in Europa, America, Asia si Africa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Francezi si Romani in Primul Razboi Mondial

Francezi si Romani in Primul Razboi mondial. Asa se numeste expozitia care va fi vernisata vineri la Biblioteca Judeteana Astra. Evenimentul este orgganizat de catre Arhivele Nationale Sibiu si biblioteca sibiana. Expozitia este realizata cu ocazia implinirii a 100 de ani de la Primul Razboi Mondial. Piesele care o compun […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro