Jumatate din santierele orasului sunt deja finalizate

Hila Ovidiu

De la inceputul anului si pana in prezent in Sibiu au fost deschise in oras un numar de 50 de santiere. Dintre acestea pe 24 au fost si finalizate.

Cele mai ample interventii au fost in cartierele Valea Aurie si Hipodrom II unde s-a lucrat concomitent pe mai multe strazi. Pana la momentul de fata au fost inchise santierele pe 24 de artere. Sunt gata interventiile la utilitati, carosabil, trotuare, locuri de parcare si spatii verzi pe strazile Turgheniev, Balantei, Laminorului, Plevnei, Balan, Narciselor, Reteganu, Paltinis, Margaretelor, Carpatilor, Ulmului, Zugravilor, Zidarilor, Berzelor, Sincai, Salciilor, Oltului, Smighelschi, Calan, Traian, Porumbeilor, Randunelelor, 1907 si Armoniei. Toate sunt strazi din cartierele Lupeni, Tiglari, Piata Cluj si Lazaret.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Tinerii, putin interesati de dosarul pentru somaj

Numarul tinerilor care si-au depus dosarele pentru somaj a scazut drastic in ultimii ani. Totusi, prin comparatie cu anul trecut, numarul absolventilor care nu si-au continuat scoala si nici nu s-au incadrat pe piata muncii a crescut cu 5 persoane. Tinerii care nu si-au mai continuat studiile si nici nu […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro