Jumatate din populatia orasului nu si-a depus inca declaratiile de salubritate

Hila Ovidiu

Au mai ramas mai putin de doua saptamani pana cand expira termenul de depunere a declaratiilor de salubritate. Pana la momentul de fata doar jumatate dintre sibienii care trebuie sa completeze formularele au si facut-o. Declaratiile se pot depune fie la ghiseele din cele doua sedii ale primariei fie on-line la cele doua adrese de mail special realizate in acest sens.

Aproximativ 35 de mii de persoane din Sibiu si-au depus pana la momentul de fata declaratiile de salubritate. Reprezentantii Primariei spun insa ca trebuie sa primeasca un numar dublu de declaratii pana la finalul acestei luni. Docmentele completate si semnate pot fi trimise fie pe internet fie pot fi lasate la ghiseele special amenajate in cele doua cladiri ale municipalitatii. Cei care nu isi depun documentatia necesara vor fi nevoiti sa plateasca mai mult de la 1 noiembrie. Si asta pentru ca li se va adauga din oficiu la componenta familiei un numar de 4 persoane. Declaratiile trebuie sa contina informatii corecte. Cei care incearca sa furnizeze informatii false risca dosare penale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Se cauta subofiteri

Si cei de la ISU fac angajari. Sunt scoase la concurs 10 posturi pentru subofiteri. Dosarele se pot depune pana in 24 octombrire. Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Sibiu face din nou angajari. Se pun la bataie 10 posturi pentru subofiteri. Cei care vor sa se inscrie trebuie sa aiba […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro