Jumatate din participanti angajati

Hila Ovidiu

Peste 800 de absolventi au participat vineri la bursa organizata de Ajofm. Au fost puse la dispozitia doritorilor aproximativ 700 de locuri de munca. 650 dintre participanti au fost absolventi ai promotiilor curente.

imagesAu participat la actiunea de vineri 833 de persoane. 650 dintre acestia au fost in municipiul Sibiu. Participantii au putut opta pentru unul dintre cele 771 de locuri de munca. Din Sibiu au perticipat 34 de firme care au oferit aproape 700 de posturi iar ma Medias au fost 14 agenti economici cu aproximativ 92 de locuri de munca oferite spre ocupare imediata. 443 de participanti se pot declara cu adevarat norocosi. Au fost selectati in vederea incadrarii. 347 dintre ei sunt din Sibiu. Mediesenii au plecat de la Bursa cu mai multi angajati decat isi propusesera. Daca initial se stransesera 92 de oferte, numarul acestora a ajuns pana la urma la 96. In ambele locatii au fost la mare cautare inginerii, mecanicii, economistii, consultantii financiari, sudorii, electricienii, muncitorii necalificati, lucratorii comerciali si agentii pentru servicii client. O parte dintre cei selectati vor avea de sustinut si o proba practica la sediul angajatorului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sanctionati pentru viteza excesiva

Politistii rutieri au dat in doar 12 ore amenzi de peste 36 de mii de lei. vizati au fost vitezomanii. 9 soferi au ramas fara permis! Trebuie spus din capul locului ca actiunea avut un caracter preventiv. Si asta pentru ca cele mai multe accidente din judetul nostru se petrec […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro