Julio Iglesias transmite condoleanţe românilor: Inima mea este cu voi

Hila Ovidiu

Cântăreţul şi compozitorul spaniol Julio Iglesias transmite condoleanţe românilor în urma incendiului din clubul Colectiv, precizând că România a fost întotdeauna în inima sa şi, de aceea, este îndurerat de această tragedie.

„Pentru toţi prietenii mei români, inima mea este cu voi, vă sunt alături şi vă transmit cele mai profunde condoleanţe pentru victimele şi suferinţa datorată tragediei de săptămâna trecută de la Colectiv. România a fost întotdeauna în inima mea şi de aceea simt durere în aceste momente dificile. Julio ‪#‎colectiv‬”, spune Julio Iglesias, într-un mesaj publicat duminică, în limba română, pe contul său oficial de Facebook.

Bilanţul persoanelor decedate în tragedia din clubul Colectiv a ajuns la 44, după ce duminică au murit alţi trei răniţi internaţi în spitale din Bucureşti, iar alţi nouă au decedat sâmbătă, şapte în clinici din Capitală şi doi în Olanda, unde au fost transferaţi.

Julio Iglesias a susţinut mai multe concerte sold-out în România. În această vară, artistul a fost supus unei intervenţii chirurgicale la spate, motiv pentru care concertul său din Bucureşti, programat pe 2 iulie, a fost amânat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ministerul Sănătaţii: 21 dintre răniţii în incendiul din Clubul Colectiv au fost transferaţi până acum în cinci ţări

ACTUALIZARE: Ultimele date referitoare la starea victimelor din Clubul Colectiv indică un număr de 95 de pacienţi încă internaţi în spitalele din Bucureşti şi judeţul Ilfov. Dintre aceştia, potrivit Ministerului Sănătăţii,36 sunt în stare critică şi gravă, iar 57 sunt stabili. Un număr de 21 de răniţi în incendiul din […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro