Judetul Sibiu are terenul pentru un nou spital

Hila Ovidiu

Consiliul Judetean Sibiu a obtinut terenul pentru noul spital! Hotararea de trecere a terenului in proprietatea judetului nostru a fost aprobata de catre guvernanti. Autoritatile locale au la dispozitie 5 ani pentru demararea lucrarilor.

Terenul atribuit Sibiului pentru constructia noului spital are o suprafata de 17,75 hectare si este situat pe Calea Surii Mici. S-a ales aceasta zona pentru ca are acces facil atat la autostrada cat si la drumul national. Pentru a nu pierde terenul Consiliul Judetean are la dispozitie 5 ani pentru a demara lucrarile. In acest proiect partener strategic este municipalitatea sibiana. Reprezentantii celor doua institutii spun insa ca isi doresc inceperea lucrarilor cat mai repede cu putinta. Pana la momentul de fata nu se stie insa de ce buget ar fi nevoie pentru constructia spitalului. Se doreste ca finantarea sa provina in mare parte din fonduri nerambursabile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Controale ITM

16 operatori economici care isi desfasoara activitatea in domenii cu potential risc de explozie au fost controlati de catre Inspectorii de Munca. In urma controalelor au fost descoperite nereguli pentru care s-au aplicat masuri de remediere si chiar amenzi. Campania de control in unitatile cu risc de producere a exploziilor […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro