Joi sibienii au intalnire cu Avocatul Poporului

Hila Ovidiu

Avocatul Poporului revine pentru a treia oara la Sibiu. Joi 22 martie specialistii vor fi din nou la Prefectura si vor sta de vorba cu sibienii. Audientele incep cu ora 10.00. Nu e nevoie de programare in prealabil.

Sibienii cu probleme vor putea din nou sa apeleze la Avocatul Poporului.  Reprezentantii institutiei vin joi la Prefectura Sibiu pentru a sustine audiente. Aceasta este a treia oara cand cei doi specialisti vin la Sibiu. In cele doua audiente ce au avut loc in ianuarie si februarie mai bine de 100 de oameni au asteptat ore in sir la rand  in incercarea de a ajunge sa-si spuna oful. Avocatul Poporului poate oferi sfaturi si sugestii cu privire la drepturile omului, egalitatea de sanse intre femei si barbati, minoritati nationale, culte religioase, drepturile copilului, ale tinerilor, ale familiei, ale persoanelor cu handicap, armata, justitie, politie, penitenciare, proprietate, munca, protectie sociala, impozite si taxe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

IGPR va sarbatori Ziua Politiei Romane la Sibiu

In acest an, activitatile dedicate Zilei Politiei Romane vor fi organizate de catre IGPR la Sibiu. Vineri, sibienii vor putea urmarii in Piata Mare din Sibiu exercitii demonstrative, o expozitie de tehnica aflata in dotarea Politiei Romane si o defilare a studentilor Academiei de Politie din Bucuresti. Sibiul va gazdui, […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro