Job-uri pe toate gusturile

Hila Ovidiu

Toamna aduce oferte de angajare la Sibiu. Sunt disponibile peste 400 de locuri de munca. Ofertele sunt cat se poate de variate. Isi pot gasi jobul visat atat cei fara scoala cat si cei cu studii superioare.

imagesOferta generoasa de angajare disponibila pentru aceasta saptamana. 98 de angajatori spun ca au nevoie urgent de forta de munca. Numai in Sibiu sunt oferite 244 de posturi de catre 71 de angajatori. Surpriza din aceasta saptamana este Mediasul cu nici mai mult nici mai putin de 120 de posturi oferite spre ocupare. La Agnita sunt 28 de locuri de munca vacante, la Dumbraveni angajatorii au anuntat ca au nevoie de 6 persoane dornice de lucru iar la Avrig sunt disponibile 5 posturi. Ca sunt in Sibiu sau in alte zone, angajatorii cauta pe langa persoane cu studii medii si absolventi de facultate. Au nevoie de administratori retele de calculatoare, asistenti manageri, analisti, consilieri in administratie publica, directori, consilieri juridici, ingineri, inspectori in administratie publica sau analisti de calitate. Oferta cea mai consistenta este insa pentru persoanele care au cel mult scoli postliceale. Sunt 340 de posturi. La Avrig de exemplu se cauta lucratori comerciali si ingrijitori de animale. In Agnita agentii economici ofera spre ocupare postudi de confectioneri articole din piele si inlocuitori, lacatusi mecanici si muncitori necalificati in confectii. Cei din Dumbraveni pot ocupa unul dintre cele 5 posturi de sudori. La Medias se cauta casieri, confectioneri articole din piele, dulgheri, electricieni, fierari, frezori, instalatori, lacatusi mecanici, lucratori pentru salubrizare cai publice, mecanici auto, montatori pereti si plafoane din ghips-carton, muncitori necalidicati in metalurgie, in ambalarea produselor solide si semisolide, la asamblarea pieselor, la spargerea si taierea materialelor de constructii. Se mai cauta reglori la masini de prelucrare mase plastice, sculeri matriteri, soferi si sudori. Angajatorii din Sibiu spun ca sunt in cautare de zugravi, zidari, vanzatori tehnicieni, tamplari, sudori, strungari, stivuitoristi, soferi, eglori masini unelte, receptionisti, paznici, operatori la masini unelte, muncitori necalificati, montatori subansamble, manipulanti de marfuri sau marochineri. La mare cautare sunt si lucratorii comerciali, infirmierele, electricienii, educatoarele, cusatorii din piele si inlocuitori, croitorii sau casierii. Se cauta de asemenea si asistenti medicali generalisti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

"Sofer" penal la 15 ani

La volan la..15 ani. Si nu vorbim despre un pilot de sporturi cu masini ci despe un pusti din Motis caruia bunicul i-a incredintat cu buna stiinta masina. Distractia celor doi s-a incheiat la momentul la care politistii i-au tras pe dreapta. Cei doi s-au ales cu dosare penale. Din […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro