Jandarmii sibieni la datorie în minivacanța de Crăciun

stiri redactie

Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Sibiu au fost la datorie în minivacanța de Crăciun,  acționând pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică pe raza județului, în stațiunile montane Bâlea și Păltiniș, dar și pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV 2.

În ultimele trei zile,  jandarmii au aplicat 45 de avertismente scrise și 28 de amenzi în valoare de 18.700 de lei.

Oamenii legii au aplicat sancțiuni contravenționale în valoare de 10.000 lei pentru nerespectarea măsurilor dispuse în această perioadă pentru prevenirea și combaterea SARS-Cov-2, iar pentru nerespectarea prevederilor legii nr.61/1991-pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice au aplicat amenzi în valoare de 8700 de lei.

 Jandarmeria Sibiu vă recomandă să respectați măsurile impuse de autorități și să solicitați sprijinul forțelor de ordine atunci când sesizați fapte ce pot afecta siguranța publică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Depistat de jandarmi după ce a fugit de la locul faptei

Ieri, 27 decembrie a.c., în jurul orei 16.15, o patrulă de jandarmi a intervenit în cartierul Vasile Aaron din municipiul Sibiu, în urma unui apel 112, prin care a fost sesizat faptul că un bărbat din județul Sibiu, în vârstă de 36 de ani, a pătruns într-o locuință din zonă, […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro