Jandarmii sibieni fac legea la meciul dintre Gaz Metan si Pandurii

Hila Ovidiu

29 august este zi de foc pentru jandarmii sibieni. Numeroase echipaje vor fi angrenate la Medias unde sae va disputa partida dintre Gaz Metan Medias si Pandurii Tg Jiu.

panduriiprogramare Vineri se scrie istorie la Medias. Va avea loc un meci foarte important din cadrul Ligii I de fotbal. In campionatul Romaniei se intalnesc Gaz Metan Medias si Pandurii Targu-Jiu. Partida se va disputa la Medias. Competitia va incepe de la ora 18.30. este cotata cu grad mediu de risc. Cei 50 de jandarmi care vor face legea la intrarea pe stadion fac apel catre microbisti sa respecte masurile stabilite de organizatori, sa nu arunce cu obiecte, sa nu se manifeste obscen si sa nu patrunda in zonele periculoase ale stadionului. De asemenea spectatorii au obligatia de a prezenta la intrarea pe stadion documentele de acces, actele de identitate si materialele publicitare cu care vin sa isi sustina favoritii. Pe timpul desfasurarii meciului este interzisa comercializarea si consumul de bauturi alcoolice. Spectatorii aflati in stare de ebrietate nu vor fi lasati sa intre pe stadion. De asemenea vor ramane afara in situatia in care asupra lor se gasesc bauturi alcoolice, petarde, fumigene, torte, arme sau alte obiecte menite sa duca la acte de violenta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Pasaport pentru animalele de companie

Vreti sa plecati in concediu si va doriti sa aveti alaturi si animalul de companie??? Nu puteti trece granita tarii decat daca animalul dumneavoastra are un pasaport special pentru animalele de companie. De asemenea, animalul trebuie sa fie microcipat pentru a putea fi identificat. Specialistii Asociatiei Medicilor Veterinari spun ca […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro