Jandarmi campioni

Hila Ovidiu

Ne-am obisnuit ca jandarmii sa fie mereu la competitiile sportive sau in strada si sa vegheze la linistea si ordinea publica. Putini dintre noi isi imagineaza insa ca jandarmii ca si noi, pot fi pasionati de sport. Multi dintre ei sunt campioni la competitiile la care reprezinta institutia in care lucreaza. In doar 2 ani au reusit sa stranga zeci de cupe, diplome si medalii.

indexDe obicei ei sunt cei care asigura linistea si ordinea la competitiile sportive. Nimeni nu se gandeste insa ca si ei sunt sportivi. Vorbim despre jandarmii sibieni. Tineri care la fiecare competitie sportiva la care participa urca pe podium. Numai in ultimii doi ani, jandarmii sibieni au obtinut la competitiile sportive la care au participat zeci de mentiuni, 5 locuri III, 10 locuri II si alte 10 locuri I. Lor li se adauga 7 medalii si diplome.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Renovari la Centrul Scolar nr. 2

Centrul Scolar pentru Educatie Incluziva numarul 2 din Sibiu va fi modernizat. Lucrarile vor costa peste 560 de mii de lei. cei mai multi bani vor merge catre bucataria si cantina centrului. Centrul Scolar de Educatie Incluziva nr 2 din Sibiu va fi reabilitat partial cu fonduri europene. Valoarea conractului […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro