ISU SIBIU – Viața semenilor este mereu o prioritate

stiri redactie

În cursul acestei dimineți pompierii militari din cadrul ISU Sibiu au intervenit în sprijinul cetățenilor după cum urmează:

✅în această dimineață, în jurul orei 9:00, pompierii militari sibieni au intervenit de urgență pe drumul ce leagă municipiul Sibiul de localitatea Poplaca, unde un autoturism a ieșit de pe partea carosabilă lovind puternic o conducă de gaz, apoi răsturnându-se. S-au asigurat măsurile de protecție și prevenire până la sosirea reprezentanților furnizorului de gaz. Nu au fost victime.

✅astăzi în jurul orei 12:00, pompierii militari ai Detașamentului Sibiu au intervenit cu autospeciala de salvare și intervenție la înălțime în municipiul Sibiu, str. Fabricii colț cu strada Bâlea unde mai multe bucăți din tencuiala unui balcon s-au desprins și au căzut pe trotuar și stradă. Din fericire nu s-au înregistrat victime.
Salvatorii, ajunși la fața locului au balizat zona și au intervenit pentru curățarea tencuielii care punea în pericol cetățenii și autoturismele care treceau prin zonă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Vlad Voiculescu isi asuma declaratiile de astazi, cu privire la o reglementare din data de 6 aprilie 2020

Tocmai am avut o întâlnire cu Secretariatului de Stat pentru culte și reprezentanți ai cultelor din România în care s-a discutat despre accesul pacienților internați cu COVID-19 la asistență religioasă și despre modificarea protocolului de înmormântare a persoanelor decedate infectate cu SARS-CoV-2.Am căzut de acord ca pe perioada internării în […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro