ISU Sibiu – O nouă viață s-a născut în autospeciala SMURD

Experiență inedită pentru pompierii sibieni de pe echipajul de prim ajutor, care au asistat o femeie la naștere chiar în ambulanța SMURD.
Ieri, 04.06.a.c., în jurul orei 17:00, echipajul SMURD, format din paramedicii Adriana Sas, Ioan Oros și Sorin Simon, din cadrul Stației de Pompieri Agnita a fost chemat în ajutor de o femeie însărcinată care intrase în travaliu.
Pompierii salvatori s-au deplasat în cel mai scurt timp în localitatea Benești pentru a prelua și transporta femeia la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu, unde urma să nască.
La puțin timp după preluarea acesteia, întrucât nașterea era iminentă, femeia a adus pe lume nou-născutul în autospeciala SMURD, sub atenta supraveghere a colegilor noștri.
După acordarea măsurilor de primă necesitate, mama și copilul au fost transportați în siguranță la spital.
Felicitări, dragi colegi, pentru misiunea îndeplinită cu succes și profesionalismul dovedit !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

SIBIU - Informare program SCJU Sibiu de Rusalii

Vă informăm că în data de 8 iunie (a doua zi Rusalii) în cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu se va lucra după următorul program:     Ø În cadrul Ambulatoriului de Specialitate (Policlinica):  8 iunie – închis;        Activitatea se va relua marți 9 iunie după program […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro