ISU face angajari

Hila Ovidiu

Dupa cei de la Politie si ISU scoate posturi la concurs. Vorbim despre 9 locuri vacante care sunt insa doar pentru cei care se pot incadra in situatia de rechemare in activitate.

Sunt scoase la concurs 9 posturi! Pentru acestea nu poate aplica insa oricine ci doar cei care au mai fost in sistem. Practic se face o rechemare in activitate a cadrelor militare in rezerva. Sunt oferite 8 posturi pentru conducatori auto specializati pe condusul autospecialelor si un post pentru sofer autospeciala CBRN. Soferii care vor fi incadrati vor trebui sa raspunda de asigurarea deplasarii autospecialelor, utilajelor, personalului sau substantelor pe care le transporta. Concursul va consta dintr-o proba sportiva si un test scris. Proba sportiva este programata pentru zilele de 9 si 10 mai iar proba scrisa va avea loc in 12 mai .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Politia in actiune

Atentie soferi!!! Politistii rutieri sunt in strada in acest weekend. Oamenii legii spun ca vor fi neiertatori cu cei care incalca regulile de circulatie. Pentru trafic in siguranta politistii recomanda circulatia cu viteza redusa, adaptata conditiilor de trafic. Conducatorilor auto li se recomanda sa evite deplasarile pe timp de noapte […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro