ISU face angajari!

Hila Ovidiu

Isu face angajari! Sunt scoase la concurs 6 posturi pentru care nu se solicita scoli militare. Cei interesati isi pot completa dosarele pana in 16 noiembrie.

Posturile scoase la concurs sunt pentru ofiter de relatii publice, subofiter de resurse umane, subofiter la Comunicatii, subofiter la compartimentul de Avizare-Autorizare, subofiter asistent medical principal sau subofiter la Patrimoniu imobiliar.

In functie de specificul postului sunt impuse anumite conditii de studii sau experienta. Cei interesati isi pot depune cererile de inscriere la concurs pana in data de 16 noiembrie urmand ca apoi sa isi depuna dosarele complete si sa sustina probele scrise sau de competente. Interesant este faptul ca s-au scos, cel putin in cazul incadrarilor din sursa externa, probele sportive.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Loc de joaca pe Coposu

Sibiul are oficial un nou loc de joaca. Acesta a fot amenajat pe Bulevardul Coposu si a costat un milion de lei. Daca scapa de mana vandalilor va fi unul dintre cele mai moderne spatii destinate celor mici din tot orasul. Cu o valoare de peste un milion de lei, […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro