IPJ Sibiu extinde audientele si in teritoriu

Hila Ovidiu

Pentru a veni in sprijinul cetatenilor, incepand cu data de 2 aprilie, conducerea Inspectoratului de Politie al Judetului Sibiu va extinde progranul de audiente si  in teritoriu, respectiv in zona de nord, est si vest a judetului.

Conducerea Ispectoratului de Politie al Judetului Sibiu s-a gandit si la buzunarul cetatienilor. Astfel, pentru reducerea cheltuielilor materiale cat si de timp pe care cetatenii din judet le suporta pentru a se deplasa la resedinta inspectoratului in vederea primirii in audienta de catre conducerea institutiei, sefii IPJ s-au gandit sa mearga ei in teritoriu. Astfel, seful inspectoratului si adjunctii acestuia se vor deplasa in teritoriu dupa un program bine stabilit.  Comisarul sef Tiberiu Iulian Ivancea, seful Inspectoratului de Politie al Judetului Sibiu, va acorda audiente la sediul Politiei Municipiului Medias, in prima zi de joi a lunii, de la orele 13.00. Comisarul sef Ioan Fagadar, adjunct al sefului Inspectoratului de Politie  al Judetului Sibiu, va acorda audiente la sediul Politiei Orasului Saliste, in prima zi de marti a lunii, de la orele 14.00, iar comisar sef Lucian Tarnu, adjunct al sefului Inspectoratului de Politie al Judetului Sibiu, la sediul Politiei Orasului Agnita, in prima zi de miercuri a lunii, de la orele 13.00 Pentru buna desfasurare a acestei activitati, primirile in audienta se fac pe baza de inscriere, cu cel putin trei zile inainte. Inscrierile se fac telefonic sau personal, la sediul I.P.J. Sibiu si/sau subunitatii, dupa caz. Numerele de telefon puse la dispozitie sunt: 0269/208200 (resedinta inspectoratului), 0269/841541 (Politia Municipiului Medias), 0269/510555 (Politia Orasului Agnita) sau 0269/553331 (Politia Orasului Saliste).

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Refuzul recoltarii de probe biologice i-au adus un dosar penal

Un tanar de 29 de ani din Sibiu s-a ales cu dosar penal dupa ce a refuzat sa se supuna procedurii de recoltare de probe biologice. Barbatul a produs un accident rutier minor, soldat doar cu pagube materiale, iar politistii nu au putut ignora faptul ca soferul duhnea a alcool. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro