Iohannis vorbeste astãzi in Parlament

admin

Presedintele Klaus Iohannis va sustine un discurs, marti, in plenul reunit al Parlamentului, cu ocazia implinirii a 140 de ani de la proclamarea independentei Romaniei, pe 9 mai, care este si Ziua Europei.

„Pe data de 9 mai presedintele Romaniei doreste sa adreseze Parlamentului un mesaj cu ocazia implinirii a 140 de ani de la proclamarea independentei Romaniei si cu ocazia Zilei Europei”, a declarat Calin Popescu-Tariceanu, pe 18 aprilie, cand conducerea Legislativului a acceptat cererea sefului statului.

Sedinta de plen a celor doua Camere ale Parlamentaului va incepe la ora 10:00.
Cel mai recent presedintele Iohannis s-a adresat Parlamentului pe 7 februarie, cu privire la ordonanta prin care au fost modificate Codurile Penale.

La doua zile distanta, pe 11 mai, presedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, va fi prezent la Bucuresti, cu ocazia implinirii a zece ani de la aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, si va sustine si el un discurs in Parlament.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Romanul care a facut ISTORIE: Gogu Constantinescu

La o întrebare elementară despre ro­mânii celebri în lumea întreagă, e foarte probabil ca numele marelui inventator şI inginer Gogu Constantinescu să nu figu­reze pe lista principalilor favoriţi, de unde nu vor lipsi, desigur, numele lui Emil Cioran, Mircea Eliade, Eugen Ionescu sau Constan­­tin Brâncuşi. Explicaţia nu trebuie cău­tată într-o […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro