Iohannis spune ca Romania este o tara stabila si cere politicienilor sa rezolve criza!

Hila Ovidiu

Lupta politica din interiorul PSD-ului continua. Presedintele Klaus Johannis face apel la remedierea situatiei pentru ca imaginea tarii noastre sa nu fie compromisa.

De aproape o saptamana de zile situatia politica din tara noastra tine prima pagina a publicatiilor internationale. Si asta pentru ca s-a iscat un conflict intre membrii celui mai mare partid politic din Romania, partid care, nu intamplator, a castigat in urma cu nu foarte mult timp alegerile care i-au dat ocazia de a da guvernul si de a avea majoritate in parlament. Alianta PSD-ALDE a ajuns sa depuna motiune de cenzura impotriva propriului guvern. O astfel de situatie este unica in Europa. Duminica sustinatorii grupului Dragnea-Tariceanu s-au intalnit pentru a citi textul motiunii in timp ce Grindeanu si cei cativa oameni din jurul sau s-au baricadat in sediul Guvernului. Seful statului, Klaus Iohannis face apel la politicienii implicati sa isi rezolve cat mai urgent problemele pentru a nu fi afectata imaginea tarii.Motiunea de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu va fi votata miercuri. Pana atunci atat cei care tin guvernul pe linia de platire cat si conducerea aliantei PSD-ALDE poarta negocieri cu toate formatiunile politice in vederea obtinerii de sprijin politic in ziua cea mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Femeie disparuta din Mures, gasita la o stana din Dumbraveni

Dragoste cu urmariri ca in filme la o stana din Dumbraveni. O tanara a fost ridicata de politisti din bratele partenerului dupa ce fusese declarata disparuta in judetul Mures. Politistii nu stiu cu siguranta cand s-a infiripat povestea de dragoste dintre ciobanasul sibian si mandra muresanca insa stiu cu siguranta […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro