Iohannis: „Multumesc sibienilor in primul rand!”

Hila Ovidiu

Presedintele ales, a tinut sa le multumeasca sibienilor pentru increderea pe care i-au acordata in cele aproape 4 mandate cat a condus primarie Sibiu. Fostul edil a promis ca nu va uita Sibiul nici atunci cand se va aseza in fotoliul prezindential. Acesta a vorbit despre cei 14 ani petrecuti la carma municipalitatii sibiene.

02.12.2014 12:54Presedintele ales si fostul edil de la Sibiu, Klaus Iohannis si-a depus marti mandatul de primar. Acesta a tinut in mod express sa le multumeasca sibienilor pentru ca i-au fost alaturi in ultimii 14 si jumatate. Fostul edil si-a indreptat gandurile si catre colegii din primarie sau institutiile subordonate. Presedintele ales spune ca le va fi alaturi celor din conducerea Sibiului oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Astrid Fodor, primar interimar

Klaus Iohannis si –a dat marti demisia din functia de primar al municipiului Sibiu. Presedintele ales a si participat la sedinta de consiliu local in care a fost votata ca interimar Astrid Fodor. Presedintele ales, Klaus Iohannis a participat marti la sedinta extraordinara a consiliului local. Primul pas pe ordinea […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro