Invitatie la lectura

Hila Ovidiu

Academia Evanghelica din Sibiu va invita la o seara literara de exceptie, cea de-a doua de acest fel. De aceasta data invitatul special este tanarul germanist, actor si scriitor Robert Gabriel Elekes.

Cea de-a doua seara literara organizata de Academia Evanghelica Sibiu, in colaborare cu ULBS, se va desfasura in data de 30 mai, la Biblioteca universitatii, de pe strada Lucian Blaga nr. 2A.  La aceasta noua seara din cadrul „Cafenelei literare a lui Hermann”, invitat este tanarul germanist, actor si scriitor Robert Gabriel Elekes. Din punct de vedere muzical seara va fi acompaniata din nou de duo-ul Romulus Cipariu. La finalul programului se va putea purta un dialog direct cu autorul, privind textele citite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

“Safe” la cinematograful “Arta”

In  aceasta saptamana, cinefilii pot viziona un nou film de actiune marca Boaz Yakin, la cinematograful “Arta”. “Safe – In siguranta”, ii are in rolurile principale pe Danni Lang, Jason Statham si Michael Jai White. Dupa ce mafia ruseasca ii ucide familia, Luke, un expert in arte martiale, crede ca […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro