Invierea vestita de IPS la Catedrala Mitropolitana

Hila Ovidiu

Dupa o saptamana de post aspru si rugaciune crestinii numara minutele pana la momentul magic al Invierii. La Catedrala Mitropolitana slujba de inviere va incepe la miezul noptii. Sarbatorirea celei de –a doua invieri este programata sa inceapa duminica la ora 13.00.

ipsSlujba de inviere va incepe la miezul noptii si la Catedrala Mitropolitana aceasta va fi oficiata de catre IPS Laurentiu Streza, Mitropolitul Ardealului alaturi de un sobor de preoti. Duminica incepand cu ora 13.00 se va savarsi cea de-a doua slujba de inviere. Aceasta va fi citita in mai multe limbi. IPS Laurentiu Streza ne explica rolul acestei practici. In prima zi de Pasti se spune ca rudele trebuie sa se viziteze, iar oamenii sa se salute cu Hristos a Inviat/ Adevarat a Inviat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Unchiul Tony, cei trei prosti si Serviciile Secrete

Astra Film continua seria de proiectii controversate care au facut deliciul publicului in ultimele saptamani. Pentru miercuri este programat documentarul “Unchiul Tony, cei trei prosti si Serviciile Secrete”. Filmul a fost prezentat la Astra Film Festival 2014 in ciuda interventiilor amenintatoare din partea celor de la Centrul National de Film […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro