Investitii la Gradina Zoologica

Hila Ovidiu

Investitiile in Zoo Sibiu continua si in acest an. Gradinii i-a fost alocata suma de 2,5 milioane de lei. Printre animalele privilegiate in acest an maimutele sunt lider. Acestea vor beneficia de de un adapost de peste 400 de metri patrati.

Din cei peste 2,5 milioane de lei alocati Gradini Zoo, 1,84 de milioane vor fi folositi pentru construirea unui nou adapost destinat maimultelor. Noua casa a celor 16 maimutici detinute de gradina va avea o suprafata de 420 de metri patrati. Ele nu vor fi singurele care vor beneficia de locuinta noua. Tot in acest an sunt prevazute studiile de fezabilitate si pentru adaposturile rasului si ale pasarilor de balta. Lucrarile la Zoo vor continua cu modernizarea scarilor triumfale, extinderea retelei de electricitate, bransarea la reteaua de apa si canalizare a adapostului maimutelor.Si pentru ca tot vorbim de adaposturi si celelalte animale vor beneficia de conditii mai bune. Pentru modernizarea acestora a fost alocata suma de 60 de mii de lei. In ceea ce priveste achizitiile suma este de 281 de mii de lei. Pe lista de cumparaturi figureaza un sistem de truncheti pentru noua poarta, 5 barci si 5 hidrobiciclete si un incubator. De asemenea Lacul de la Zoo va beneficia de un sistem de aerare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Examen complicat pentru cei care vor permisul de mopedist

Prmisele pentru mopedisti vor fi acordate cu maxima seriozitate. Cei care vor sa obtina carnetul de mopedist vor avea de trecut printr-un examen destul de greu. Avertizarea vine din partea prefectului de Sibiu Ovidiu Sitterli. Permisul pentru moped va fi luat dupa sustinerea unui examen destul de dificil. Si asta […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro