Investigatii oftalmologice gratuite la Spitalul Judetean

Hila Ovidiu

Veste buna pentru sibieni. Acestia pot beneneficia gratuit de investigatii complexe oftalmologice la Spitalul Judetean Sibiu. Sectia a fost recent dotata cu aparatura de ultima generatie care permite diagnosticari de inalta calitate.

Sectia de Oftalmologie a Spitalului Judetean Sibiu ofera sibienilor consultatii gratuite cu aparatura de ultima generatie. Tot ceea ce trebuie sa faca oamenii este sa isi ia bilet de trimitere de la medicul de familie si sa se programeze la consultatii. Aici ii asteapta 2 specialisti in oftalmologie si 4 medici primari gata sa ii ajute. Sectia este dotata cu tomograf pentru retina si nervul optic, cu biometru pentru determinarea dioptriilor, cu sistem de perimetrie computerizata utilizat pentru tratarea pacientilor cu glaucom, cu biomicroscop si multe alte aparate care pot depista probleme atat la nivel ocular cat si la nivelul nervilor optici. La aceste dotari se adauga si un aparat laser de inalta performanta.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

120 de autobuze noi pentru transportul public

A inceput innoirea flotei Tursib! Compania de transport public a achizitionat 55 de autobuze si urmeaza sa mai primeasca din partea administratiei locale alte cateva zeci de masini. Dintre acestea 9 ar urma sa fie electrice. Cele 55 de autobuze au motoare euro 6 si sunt achizitionate din banii proveniti […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro