Intrecerea pompierilor

Hila Ovidiu

Baza Sportiva “Pompierul” din Sibiu a gazduit joi si vineri etapa a III-a zonala a concursurilor serviciilor profesioniste pentru situatii de urgenta. La competitie au participat loturi de pompieri din judetele Brasov, Covasna, Mures, Harghita si bineinteles, Sibiu.

 

Cei mai agili p[ompieri ai serviciilor profesioniste de urgenta din judetele Sibiu, Covasna, Harghita Mures si Brasov s-au intrecut joi si vineri pe Baya Sportiva „Pompierul” din Sibiu, in cadrul celeai de-a etapei a III-a zonala a concursurilor serviciilor profesioniste pentru situatii de urgenta. Prin desfasurarea acestor concursuri, se urmareste in primul rand dezvoltarea si perfectionarea aptitudinilor si a deprinderilor specifice, necesare indeplinirii actiunilor de interventie in situatii de urgenta, dar si evaluarea nivelului de pregatire a capacitatii de interventie a serviciilor profesioniste  pentru situatii de urgenta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Lucrari la strazi

Dupa lucrari la giratorii, urmeaza noi lucrari stradale. Firmele contractate de municipalitate vor interveni pentru reparatii la carosabil atat pe strazi mici cat si pentru cele din pachetele contractate cu ajutorul BERD. Dupa finalizarea lucrarilor pe o serie de strazi se vor institui sensuri unice. Lucrarile de modernizare a strazilor […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro