Intrecerea pompierilor voluntari

Hila Ovidiu

Dupa ce pompierii privati din judet si-au etalat vineri aptitudinile, sambata a fost randul serviciilor voluntare pentru situatii de urgenta sa se intreaca pe Baza Sportiva “Pompierul”. Oamenii focului si-au incercat indemanare in cadrul unor probe precum stafeta 4×100 de metri, realizarea dispozitivului de interventie sau pista de indemanare si viteza.

Dupa ce pompierii privati din judet s-au intrecut in cadrul fazei judetene a concursului anual care le este destinat, sambata a venit si randul pompierilor din cadrul Serviciilor Voluntare pentru Situatii de Urgenta, subordonate primariilor, sa-si demonstreze capacitatile si indemanarea in stingerea incendiilor. Concursul s-a desfasurat la Baza Sportiva „Pompierul” si a fost organizat de  Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „Cpt. Dumitru Croitoru” al Judetului Sibiu. Voluntarii s-au intrecut in cadrul unor probe identice cu cele ale privatilor, respectiv stafeta, pista de indemanare si viteza si realizarea dispozitivului de interventie. Astfel de competitii se desfasoara anual, in joc fiind mandria si onoarea serviciilor private care activeaza in judet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

237 de locuri de munca vacante

237 de posturi. Aceasta este oferta de locuri de munca vacante pentru aceasta saptamana. Cele mai multe dintre acestea sunt pentru operator montaj linii automate, lucratori in domeniul croitoriei si inginer de software. Cele mai ulte locuri vacante sunt disponibile in municipiul Sibiu. Este vorba despre 169 de joburi oferite […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro