Interzis pe Coposu

Saptamana viitoare aduce la Sibiu cea mai tare competitie de hard-enduro din tara noastra si chiar din Europa! Cei mai curajosi rideri din toata lumea vin sa isi masoare indemanarea si caii putere la Red Bull Romaniacs! Atentie insa! Pentru buna desfasurare a evenimentului bulevardul Corneliu Coposu va fi inchis traficului! 

Ziua de marti o sa vina cu cel putin 3 ceasuri de provocari majore pentru riderii inscrisi in competitie dar si cu multa adrenalina pentru privitori. Prologul este programat sa ia startul la ora 17.00. Pentru editia din acest an au fost pregatite obstacole unul si unul. Pentru amenajarea lor s-a lucrat inca de la inceputul acestei saptamani.

Cea mai tare competitie de enduro nu vine insa numai cu adrenalina ci si cu restrictii in trafic. Nu se va putea circula pe Coposu si, in plus, autobuzele de transport pinlic vor avea rute deviate!

Pe Coposu se inchid sambata 3 din cele 4 benzi. De duminica noaptea si pana in dimineata zilei de 31 iulie, pe aceasta artera nu se va mai putea circula absolut deloc. Modificari de traseu vor suferi si mijloacele de transport public. Vizate sunt autobuzele care circula pe traseele 2, 5, 10, 12, 13, 17, 22 si 118.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Fonduri mai mari pentru constructia modulara a Spitalului Judetean

Spitalul judetean va primi 800 de mii de lei in plus pentru constructia modulara care sa adaposteasca sectia de Chirurgie Plastica. Suplimentarea sumei alocate initital a primit aviz favorabil din partea consilierilor judeteni in cadrul sedintei de joi. Valoarea totala a proiectului se apropie de 6 milioane de lei. Consilierii […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro