Intalnire cu Eminescu in Sub Arini

Hila Ovidiu

Joi s-au implinit 165 de ani de la nasterea celui mai mare poet al tarii noastre. Eminescu a fost sarbatorit si la Sibiu, in Parcul Sub Arini.

indexA fost sarbatoare 2 in 1 in tara noastra. Pe de-o parte toate suflarea romaneasca a sarbatorit ziua de nastere a celui mai mare poet al nostru, Mihai Eminescu, iar pe de alta parte s-a marcat Ziua Culturii Nationale. Sarbatoarea a fost marcata cum se cuvine si la Sibiu, in parcul Sub Arini. Sub denumirea de “intalnire cu Mihai Eminescu”, manifestarile de la Sibiu au continut recitaluri de poezie si cor. Au cantat si recitat poezii scolari de la Regina Maria, liceeni de la Independenta si Lazar, studenti de la Jurnalism si AFT, cadre in rezerva si actori ai teatrului sibian.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cod galben de polei

A fost cod galben de polei la Sibiu. Avertizarea meteo a fost emisa in aceasta dimineata pentru intervalul orar 07.30-09.30. Firmele de deszapezire au iesit in teren cu materiale antiderapante. 2 ore pentru inceput Sibiul s-a aflat in cursul acestei zile sub cod galben de polei. Inca de la primele […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro