Inspectorii SSM au dat amenzi de 200 de mii de lei in 2016

Hila Ovidiu

Inspectorii care se ocupa securitatea si sanatatea in munca au facut in 2016 peste 1600 de controale la firmele din Sibiu. acolo unde s-au gasit amenzi s-au aplicat amenzi. Valoarea acestora este de aproape 200 de mii de lei.

Pe parcursul anului trecut inspectorii de munca specializati pe securitate si sanatate la locul de munca au efectuat mai bine de 1600 de controale. In urma acestora au fost depistate peste 2700 de deficiente. Cele mai multe au putut fi insa remediate in timp. Acolo unde au descoperit abateri grave inspectorii au aplicat amenzi in valoare de aproximativ 200 de mii de lei. Pe langa cele 50 de amenzi aplicate inspectorii au oprit de la utilizare 4 echipamente de munca si au interzis folosirea a tot atatea locuri de munca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Incendiu la o cabana nelocuita

O cabana s-a facut scrum la Ocna Sibiului. Din fericire la momentul la care a izbucnit incendiul in imobil nu se afla nimeni. Pompierii s-au luptat insa timp de doua ore cu flacarile dezlantuite. Incendiul a izbucnit in apropiere de miezul noptii. Din cauza unui scurtcircuit electric produs la un […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro